کد خبر: 3984452
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۲

ضرورت اهتمام به واکسیناسیون  با تأسی به رهبر انقلاب

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان گفت: مردم استان با تأسی به مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) نسبت به واکسیناسیون اهتمام ورزند و به واکسن‌های تولید ایران اعتماد کنند.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی‌فقیه در استان، ظهر امروز، 25 تیرماه، در پیامی تحت عنوان «پیام جمعه» خطاب به مردم هرمزگان، اظهار کرد: اولین مشکلی که امروز در استان هرمزگان با آن مواجه هستیم، مسئله اوج بیماری کرونا است. شرایط استان ما شرایط خوبی نیست و مردم باید مراقبت بسیاری داشته باشند.

وی افزود: امروز در کشور با 2 پدیده افراط و تفریط در بحث کرونا مواجه هستیم. یک پدیده، خطی است که دشمنان دنبال کرده و به صورت مکرر مسئله واکسن ایرانیان را با سیاه‌نمایی مطرح می‌کنند. برخی مردم می‌گویند ما نیازی به واکسن نداریم و بعضی نیز زیاده‌روی کرده و حاضر هستند برای دریافت واکسن به کشورهای همسایه بروند.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان تصریح کرد: ما در مسئله واکسیناسیون باید به تعادل برسیم. کار نمادین زیبایی که رهبر فهمیم و فرزانه انقلاب با تزریق واکسن انجام دادند و عملیات روانی دشمن را خنثی کردند، بسیار ستودنی است. این کار هم جو روانی را شکست و هم اعتماد به تلاش‌های جوانان دانشمندمان در داخل کشور را ارج نهاد و مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) با این کار یک الگوی تمام‌عیار اجتماعی را به جامعه نشان دادند و مردم متوجه شدند که باید با تأثیر از رهبر عزیز انقلاب، هم نسبت به واکسیناسیون اهتمام داشته باشند و هم توجهی به شایعات دشمن نکنند.

امروز جای تعلل و توجه به جنگ روانی دشمن نیست

عبادی‌زاده بیان کرد: از مردم هرمزگان دعوت می‌کنم نسبت به واکسیناسیون که اکنون برای افراد بالای 50 سال در حال انجام است، اهتمام بورزند. گاهی مردم این مسئله را جدی نمی‌گیرند و در زدن واکسن تعلل می‌کنند. اکنون جای تعلل و توجه به دسیسه‌ها و جنگ روانی دشمن نیست. واکسن ایرانی، افتخاری بزرگ برای کشورمان بوده و دانشمندان جوان ما توانستند ایران را بر بلندای قله علم و دانش جهان قرار دهند و ما جزء 6 کشوری هستیم که تولید واکسن کرونا را داشته‌ایم.

وی ادامه داد: ان‌شاءالله عن‌قریب واکسن‌های ایرانی به تعداد کافی وارد بازار شده و تمامی شایعات و جوسازی‌ها و بمباران‌های تبلیغاتی دشمن را خواهند شکست. مردم نیز با تأثیر از مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) به واکسن‌های تولید ایران اعتماد کنند.

سیاسیت جمهوری اسلامی کمک به افغانستان برای تشکیل دولت وفاق ملی است

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان اضافه کرد: سیاست جمهوری اسلامی ایران در حوزه افغانستان، سیاست روشنی است. ما می‌خواهیم در افغانستان امنیت حاکم باشد، چراکه می‌دانیم امنیت افغانستان تأثیر مستقیمی بر امنیت ما دارد. هر مقدار همسایگان ما امن باشند، این امنیت به کشور ما تسری پیدا می‌کند. طبیعی است کشور ما نسبت به امنیت خود و همسایگانش حساس باشد.

عبادی‌زاده افزود: نگاه ما نسبت به افغانستان این است که همه گروه‌های افغانستانی برای تشکیل حکومت مشارکت کنند و باید با واقعیت جریانات موجود در افغانستان کنار آمد و آن را پذیرفت. بهترین الگو و مدلی که نظام جمهوری اسلامی دنبال می‌کند، همین است که تلاش می‌کند بین جریانات، گروه‌ها و قومیت‌های مختلف وفاقی ایجاد کند تا یک دولت وفاق ملی را با مشارکت همه گروه‌ها در افغانستان تشکیل دهند.

وی ادامه داد: نگاه ما باید نگاه جریان‌شناسانه باشد و کشورهای اجنبی و بیگانه باید از افغانستان خارج شده و اجازه دهند ملت افغانستان، خودشان سرنوشت خود را رقم زنند. ما در این زمینه به افغانستان بدون هیچ مداخله‌ای کمک می‌کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان گفت: ضلع سوم تحول در جمهوری اسلامی با انتخاب رئیس قوه قضائیه توسط مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) شکل گرفت و ان‌شاءالله با برنامه‌ریزی که آقای محسنی اژه‌ای برای پیشبرد سند تحول قضایی در دستور کار قرار داده  با فسادستیزی دولت منتخب و حمایت‌های مجلس شورای اسلامی از این دو قوه، شاهد تحولی همه‌جانبه در کشور باشیم.

کشورهای اسلامی به دنبال از بین رفتن امپراتوری دلار در جهان باشند

عبادی‌زاده ضمن تسلیت شهادت امام باقر(ع) بیان کرد: آن حضرت از پیش‌گامان تحول در حاکمیت سیاسی جهان اسلام است. یکپارچه‌سازی حج ازجمله کارهای بزرگ ایشان بود و نظام فکری و فقهی حج را از پیامبر(ص) تبیین کردند و مبنایی شد که امروز حج دچار چنددستگی نباشد.

وی یادآور شد: امام باقر(ع) توانستند حج که منشأ وحدت و یکپارچگی جهان اسلام است را به گونه‌ای ترسیم کنند  که بعد از ایشان تمامی مسلمین این خط را ادامه دهند. کار بزرگ دیگر ایشان این بود که امپراتوری سلطه پول رومی‌ها را شکستند و امروز شاهدیم یکی از کارهای نظام سلطه جهانی این است که با دلار به جنگ مردم جهان آمده‌اند. امام باقر(ع) توصیه‌های لازم در زمینه طراحی تولید پول مستقل اسلامی و فرآیند توزیع در بازار را فرمودند و سلطه پول رومی در ممالک اسلامی را از بین بردند. کاری که امروز نیز به آن نیاز داریم و کشورهای اسلامی باید مدلی را طراحی کنند که امپراتوری دلار در جهان از بین برود.

والدین در انتقال آموزه‌های دینی به فرزندان نوجوان خود کوشا باشند

عبادی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: دوران نوجوانی دوران سرکشی، تحول و هویت‌یابی است و نوجوان می‌خواهد مستقل باشد. طبیعی است که در این مرحله گذر از دوران کودکی به جوانی، نوجوان دچار مشکلاتی می‌شود چراکه از لحاظ جسمی، جنسی و روحی دچار تغییراتی پرشتاب می‌شود.

وی افزود: گاهی نوجوانان در مقابل پدر و مادر خود از جملاتی همچون من دیگر بچه نیستم و بزرگ شده‌ام استفاده می‌کنند. والدین باید درک کنند این دوران، دوران حساسی است و باید از شیوه‌های مناسبی برای روبه‌رویی با آن استفاده کنند. امام صادق(ع) دوره‌های مختلف فرزندان را به 3 دسته تقسیم کرده و فرموده‌اند:  «اَلْوَلَدُ سیدٌ سَبْعَ سِنینَ، وَ عَبْدٌ سَبْعَ سَنینَ، وَ وَزیرٌ سَبْعَ وَ یتَعلَّمُ الْحَلالَ وَ  الْحَرامَ سَبْعَ سِنینَ؛ فرزند 7 سال آقا است و 7 سال برده است و هفت سال وزیر و 7 سال نیز حلال و حرام یاد بگیرد».

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان تصریح کرد: در 7 سال اول بچه‌ها سرور و حاکم هستند، 7 سال بعد بچه‌ها الگوپذیرند و از دستورات والدین اطلاعت می‌کنند. 7 سال بعد دوران وزارت و مشاوره با آن‌هاست، باید آنان را طرف شور و مشورت قرار دهیم و فضای تعلیم و تربیت را در جامعه فراهم و الگوهای جذابی را برای آن‌ها انتخاب کنیم. اگر پدر و مادر نتوانند در این مرحله الگوهای مناسبی برای فرزندان خود پیدا کنند، بچه‌ها به دنبال الگوهای کاذب خواهند رفت.

عبادی‌زاده عنوان کرد:  یکی از وظایف والدین در 7 ساله سوم یعنی از 14 تا 21 سالگی این است که برای آن‌ها الگویابی کرده و زمینه‌های تعلیم و تربیتشان را فراهم کنند. دوران نوجوانی دوران تقویت اعتقادات بچه‌هاست و والدین در این مقطع باید تا می‌توانند آموزه‌های دینی را به فرزندانشان منتقل و محیطی را در خانه ایجاد کنند که نوجوانان نسبت به خانه احساس تعلق کنند. از طرفی بچه‌ها را به سمت دوستان مناسب هدایت کنند.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان بیان کرد: تأمین نیازهای مادی و معنوی نوجوانان، مراقبت از رفتارهای آنان، نظارت بر اعمالشان، برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت، ازجمله وظایفی است که والدین نسبت به فرزندان نوجوان خود دارند تا آنان را از این مقطع به سلامت عبور دهند.

انتهای پیام
captcha